Линда Еванджелиста, едно от най-прочутите имена сред топ моделите от

...
Линда Еванджелиста, едно от най-прочутите имена сред топ моделите от
Коментари Харесай

Обезобразиха Линда Еванджелиста при разкрасяване - slava.bg

Линда Еванджелиста, едно от най-прочутите имена измежду топ моделите от 90-те години, удостовери, че е обезобразена от козметична процедура и вредите са непоправими, съобщи Дневник. Причината за "постоянната дисторция " е тип хиперплазия като реакция на процедура на понижаване на мазнините. Става дума за нехирургична интервенция, при която с ниски температури се провокира понижаване на натрупването на мазнини в избрани елементи от тялото.

Това се е случило преди 5 години и вместо да намалеят, мастните кафези са се умножили, изяснява 56-годишната канадка. "Останах, както медиите пишат, "неузнаваема ", написа тя в профила си в "Инстаграм ", където има близо 900 хиляди почитатели.

Това е и повода да изчезне от поява на обществени места.

Преминах през "две мъчителни, несполучливи коригиращи интервенции " след процедура за вталяване, което провокира противоположен резултат, добавя тя.

"Към моите почитатели, които се чудят за какво не работя, до момента в който моите съратнички имат процъфтяваща кариера - повода е, че бях брутално деформирана от процедура, която провокира противоположното на това, което беше дадено ", написа Еванджелиста.

В постинга си тя споделя, че това освен е унищожило живота ѝ, само че и я е захвърлило в дълбока серпантина на меланхолия, горест и самосъжаление, поради което се отдръпнала от появи. Историята е споделена, с цел да може да продължи напред, само че и от текста излиза, че тя ще съди виновната за случилото се компания.

"Уморих се да пребивавам по този начин. Искам да изляза през вратата с високо вдигната глава, въпреки към този момент да не наподобявам на себе си ", написа още някогашният модел....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР