Lincoln представи концепция за безпилотен електрически кросовър сочеща бъдещата посока

...
Lincoln представи концепция за безпилотен електрически кросовър сочеща бъдещата посока
Коментари Харесай

Lincoln Star Concept – това е бъдещето на марката

Lincoln показа идея за безпилотен електрически кросовър сочеща бъдещата посока на развиване на марката с електрическия шоуавтомобил Star. Външният и вътрешен тип на тази шоу кола е създаден от екип, управителен от основния дизайнер на Ford Антъни Ло.

Дизайнът на новостта се дефинира като идващ стадий от развиването на корпоративния жанр на Quiet Flight. Lincoln Star има опростени линии на тялото и минималистичен интериор. Но главната му характерност е изобилието от осветяване. Звездата е с осветени арки на колелата, силует на покрива, седалки, порти и съвсем всички декоративни детайли.

Шоу автомобилът е построен върху нова електрическа платформа, която разрешава проектирането на модели със задно или задвижване на всички колела и самостоятелни системи за ръководство. Присъствието им се показва от кормилото, който се крие в предния панел и възможноста предните седалки да се завъртат на 180 градуса. На втория ред има столове с прибиращи се поставки за крайници с прибиращи се чекмеджета за предпазване.

Също по този начин в задната част на кабината има обособени екрани за пасажерите и ниша за изстудяване на питиета. Управлението е оставено на кормилото и дребен централен екран. Целият челен панел е ангажиран от огромен закривен екран, който демонстрира цялата съществена информация.

Достъпът до салона се отваря от необятни клатещи се порти без междинна колонка. Линкълн подхожда към въпроса за багажа по автентичен метод. Освен обичайното задно багажно поделение, в концепцията има и предно. Намира се под капака, който се отваря отвесно нагоре. Долната секция с псевдорадиаторна решетка се плъзга напред като нормално чекмедже в килер. Задният похлупак на багажното поделение се отваря като при общоприет автомобил. Долната част се спуска надолу и се трансформира в " скамейка ".

Друга „ характерност “ на концепцията е системата Rejuvenation moods („ Настроение на подмладяване “), която „ настройва “ автомобила според от времето на деня: автоматизирано трансформира равнището на осветяване, тон и миризма в купето. Има общо три режима: Coastal Morning („ крайбрежно утро “), Mindful Vitality („ витална мощ “) и Evening Chill („ вечерна хладина “).

До 2026 година Lincoln възнамерява да пусне четири нови електрически транспортни средства. Всички те ще получат " звездни " имена. Първият сериен електрически кросовър ще бъде показан в края на 2022 година По предварителни данни това ще бъде първокласна версия на Ford Mustang Mach-E. Що се отнася до Lincoln Star, той няма да влезе в серия, само че някои решения от шоу автомобила ще бъдат приложени в новите коли на марката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР