Лимитираните колекции на Кралския монетен двор винаги са се радвали

...
Лимитираните колекции на Кралския монетен двор винаги са се радвали
Коментари Харесай

Как крал Чарлз почете Джордж Майкъл

Лимитираните сбирки на Кралския монетен двор постоянно са се радвали на интерес и са имали колекционерска стойност. Последно с монети бяха почетени героите от поредицата за Хари Потър, няколко типа динозаври, Дж. Р.Р. Толкин, Китайската нова година и герои от " Междузвездни войни ".
 Принц Уилям, 40-ият му рожден ден и юбилейната монета в негова чест от Кралския монетен двор
Когато принц Уилям навърши 40

Специалната монета, която отбелязва мотива

Една от последните монети, които бяха изсечени във Англия, са в чест на Джордж Майкъл. Покойната поп икона получи в своя чест няколко разнообразни дизайна, като на всички е изобразен с присъщата си прическа, набола брада, слънчеви очила и обица с кръст.

" Исках подробен портрет, който да улавя харизматичното му лъчение - бях уверена, че ще включа слънчевите очила ", споделя дизайнерката на монетите Сандра Деиана.

Самият крал Чарлз е дал утвърждението си за, както може да се види в протоколите от последната среща на персоналния му съвет. 
 Снимка 655335

Новината за монетите с се одобри частично с изненада - изпълнителят на " Freedom " беше персонален другар на принцеса Даяна, първата брачна половинка на Чарлз. Това обаче не е повлияло на решението на краля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР