Лиляна Тодорова, която стана известна като жената с бастуна от

...
Лиляна Тодорова, която стана известна като жената с бастуна от
Коментари Харесай

Истината лъсна: Жената с бастуна подкрепя Валери Симеонов за обидата срещу майките /видео/

Лиляна Тодорова, която стана известна като дамата с бастуна от ”Орлов мост ”, остро подлага на критика през 2018 година майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива ”, когато те желаеха оставката на Валери Симеонов поради грозната му засегнатост към тях. Това се вижда от репортаж, в който тя е показана като ”обикновена гражданка ” от столицата.
Това разкри Димитър Байрактаров, който разгласява видеото с Тодорова от преди две години със следния коментар:

" Прийомите на Валерко са ми до болежка познати! Вижте добре тази дама! Репортажът е от октомври месец 2018 година, по това време майките на децата с увреждания стачкуваха против лицето Валери Симеонов. Две години по-късно същата дама към този момент се показва за гражданин от провинцията и с бастун в ръка показва неодобрение против протестиращите на " Орлов мост ". Дадено е началото на дейното мероприятие! Сценариста и режисьора към този момент знаете кой е. Бъдете здрави. "

Само преди няколко дни същата жена бе снимана от доста камери по какъв начин обикаля към палатките на протестиращите на " Орлов мост ", а след реакция на един от тях, той бе удрян от служители на реда и арестуван за 72 часа в ареста. Тогава Тодорова съобщи, че е от провинция и особено е пристигнала да види какво става в София. Тя се показа като доктор, макар, че по-късно стана ясно, че е пенсионирана здравна сестра.

От репортажа от 2018 година излиза наяве, че Тодорова сама е потърсила партийнат на НФСБ телевизия " СКАТ ", с цел да изкаже мнението си. Припомняме, че през 2018 година Валери Симоенов, тогава вицепремиер, назова майките на деца с увреждания " кресливи дами с сякаш заболели деца ", което предизивика митингите им и настояванията за оставката му, която в последна сметка бе подадена. Вижте какво казав Тодорова против майките тогава и безапелационната й позиция, че застава зад думите на Симеонов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР