Лиляна Павлова е щастлива с новия си брак Бременна за

...
Лиляна Павлова е щастлива с новия си брак Бременна за
Коментари Харесай

Помните ли тази бивша министърка? Роди син от милионер

Лиляна Павлова е щастлива с новия си брак

Бременна за трети път на 46-годишна възраст е някогашната районна министърка Лиляна Павлова. Тя схванала, че е в очакване на мъжка рожба, малко откакто през есента на предходната година изтече мандатът ѝ като вицепрезидент на Европейската капиталова банка. На сладкия пост тя прибираше по 600 хиляди лв. годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, тъй като се чака третото ѝ дете да се появи на бял свят през лятото. Близки до ексминистърката споделят, че бебето отново щяло да бъде момченце, а щастливият баща е предприемачът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова. В интернет конгреси за бъдещи майки потребителките споделят, че постоянно я засичат на контролни прегледи, написа вестник Ретро.

Припомняме, че връзката на Лиляна с новия ѝ сътрудник е към този момент на няколко години и е публична. Тя за пръв път го подари със наследник в края на 2022 година, когато бе на 44. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на фамилни начала с предприемача и някогашен началник на държавното дружество „ Автомагистрали “ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на районното развиване и благоустройството, защото тогава двамата с Кръстев работели директно дружно. Кога обаче сред тях е пламнала искрата на любовта, не е напълно ясно.

Лиляна се разведе публично с първия си мъж Пламен Николов през 2021 година Двамата имат една пораснала щерка София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на някогашната министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едвам когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от различен мъж. Двамата обаче са запазили естествени другарски връзки след раздялата. Общата им дъщеря прекарва време и с единия, и с другия. Тя е извънредно привързана и към братчето си. Била доста щастлива, че ще става кака още веднъж.

През предишното лято някогашната министърка, новият ѝ сътрудник и двете деца бяха на извънредно дълга почивка в Созопол, където Кръстев има морска хасиенда. В София пък богаташът има дворец за близо половин милион лв..

Парашкев Кръстев бе уволнен от държавния пост, който заемаше, след драматичен пътен случай в един от тунелите на автомагистрала „ Хемус “ през 2017 година За персоналния му живот детайлности няма и не се знае дали, преди да се залюби с Павлова, с която чакат втори правоприемник, е бил женен и има и други деца. Засега някогашната министърка не е предходна повторно под венчилото, въпреки да е обявила взаимното си общуване с новия си мъж Парашкев даже в имотната си декларация, подадена към КПКОНПИ. На ръката си обаче тя носи голям пръстен с блестящ камък, което може да значи, че към този момент е получила предложение за брак, на което е дала отговор позитивно. Третата си бременност Павлова съумява ловко да прикрива, тъкмо както и миналата. Тя носи феерични дълги шалове над костюмите си, с които се загръща, с цел да не бие на очи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР