Лиляна Георгиева продължи с отличните си изяви на пистата и

...
Лиляна Георгиева продължи с отличните си изяви на пистата и
Коментари Харесай

Тандемът Георгиева/Станкович: Целите ни са нови лични постижения

Лиляна Георгиева продължи с отличните си изяви на пистата и през 2017-а и разумно беше определена за Изгряваща звезда на Балканите при девойките за отиващата си година. Възпитаничката на Радмила Станкович завоюва сребърен европейски орден за старша възраст през лятото и през вчерашния ден получи премията си за №1 на Балканите на атлетическата церемония вечер в Стара Загора.
 Наградиха най-хубавите спортисти на Балканите за 2017-а @@@
“Това беше една доста тежка година за мен, изпълнена с доста компликации, само че и с доста наслада. Имах доста триумфи, не преставам да имам, направих 10 национални върха, взех сребърен орден на Европейското състезание за девойки до 20 години, където сложих два национални върха. Като цяло беше хубава година, една от най-силните ми”, сподели Георгиева в изявление за Sportal.bg .
 Наградиха най-хубавите спортисти на Балканите за 2017-а @@@
“Това самопризнание на Лили е за цялата българска атлетика, самопризнание и за нашия клуб Тракия. Радвам се, че Лили има сили да продължи по този път. Не би трябвало да забравяме, че тя е лидерка в международните класации на 1500 и 3000 метра. Тази година тя взе седмата си балканска купа от общо 10 балкански медала.

Тук за отбелязване е, че тя завоюва първия си орден от балкански игри на 13 години. Щастлива съм, приветствам Лили за нейната непримиримост и нейната воля, тъй като геният не е нищо без тези други две качества. През 2018-а ще се стремим към нови персонални достижения, а това са и нови рекорди”, добави Станкович.

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от награждаването на най-хубавите спортисти на Балканите за 2017-а ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР