Лиляна Деянова остава в ареста. Това реши Специализираният наказателен съд,

...
Лиляна Деянова остава в ареста. Това реши Специализираният наказателен съд,
Коментари Харесай

Спецсъдът реши: ЛиЛана остава в ареста

Лиляна Деянова остава в ареста. Това реши Специализираният углавен съд, който през днешния ден гледаше мярката на упрекнатата за присъединяване в проведена незаконна група певица. Срещу ЛиЛана има и второ обвиняване - за злоупотреби с европейски средства, а към новото обвиняване е привлечена и някогашната и дуетна половинка - Ася Йочева.
Лилана е подавала два пъти заявления с погрешно наличие, стана още ясно. Относно нападките на отбраната, съдът сподели, че всякога се управлява от вътрешното си разбиране.

Под наказателна отговорност е измамен и брат й Александър Деянов-Скилър.

„ Това може би е тип принуда “ – по този начин някогашната певица и сегашен софтуерен бизнесмен Лиляна Деянова по-рано пред публицисти дефинира обвиняванията си за злоупотреби с еврофондове, преди да стартира гледането на мярката ѝ за неотклонение.

Акцията по задържането й облагодетелства конкурентния снабдител на електронни винетки " Интелигентни пътища и системи ".

Припомняме, че по-рано през днешния ден ЛиЛана съобщи, че карцерът на нея и съдружника й е станал единствено няколко дни преди стартирането на продажбата на електронни винетки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР