Лиляна Боянова май вече е тотално отчаяна по отношение на

...
Лиляна Боянова май вече е тотално отчаяна по отношение на
Коментари Харесай

Лиляна Боянова е тотално отчаяна: мъжете бягат от нея

Лиляна Боянова май към този момент е тотално обезверена във връзка с персоналния си живот и мъжете, които дебаркират в сърцето й в последните години. Новинарката от bTV неотдавна претърпя следващото любовно отчаяние и то тъкмо, когато се готвеше да мине под венчило.

Със сигурност брюнетката се чуди какво й липсва, с цел да бягат по този начин мъжете от нея в последните години и тя все по този начин да е сама, макар че обезверено желае противоположния процес на обстановката си в персонален проект. Поредният мъж, който си потегли от нея напълно неотдавна, бе Николай Пенчев, с който бяха сгодени.

Той я заряза без никакви пояснения и й аргументи сериозен потрес, поради който съгласно близки до Боянова, тя не е ставала с дни от дивана. Единствено работата й я предиздвикала да се стегне още веднъж и да влезе в релси. Лиляна Боянова даже взела съществено решение да промени визията си, за която от години поставя старания.

От известно време насам брюнетката е непрекъснато е във фитнеса, тъй като желае да стегне фигурата, с която има проблеми от години. За задачата тя има и собствен персонален треньор.

Близки до водещата издават още, че в действителност тя не се слави с доста мил темперамент, откъдето идвали и всичките й проблеми. Била със раздразним манталитет и обичала да се заяжда за щяло и нещяло, също така непрекъснато си меняла настроението и парадирала с парите и опциите си пред приятелки, написа " Уикенд ".

Припомняме, че Лиляна Боянова е самотна майка. Отглежда сама детето си, тъй като татко му я изоставя още, когато бебето се родило.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР