Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, се омъжи за голямата

...
Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, се омъжи за голямата
Коментари Харесай

Най-после! Лили Клюкарката се омъжи и то на Малдивите

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката, се омъжи за огромната си обич и татко на детето й Станислав Костов. Влюбената двойка си сподели „ да " чак на Малвидите.

На екзотичната дестинации някогашната брадърка и предприемачът посрещнаха Нова година. За щастливото събитие разкри самата Лили. Тя сподели брачните халки и написа: „ Да ". Под фотографията й заваляха редица пожелания за фамилно благополучие. Младоженците вземат решение да се врекат във безконечна обич в първия ден от 2021-ва.



Те подписват в островната страна, без с тях да има нито един непосредствен, само че възнамеряват и огромна гръцка женитба. Южната ни съседка е обичана дестинации за двойката. Пищното празненство ще се състои незабавно щом ограниченията в Гърция разрешават да има щур ваучър.

Лили и предприемачът Станислав, който е в ресторантьорския отрасъл, се сгодиха при започване на предходната година. Романтичният паралия предложи брак на обичаната си в Дубай. Годежният пръстен бе с голям камък и коства не по-малко от 5000 лв..

Клюкарката и Костов са дружно от седем години. Те имат и дете, но чак в този момент вземат решение да се „ вземат " формалното. Новоизлюпените младоженци са родителите на момченце на име Мартин, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР