Лили Уашовски, една от създателките на трилогията Матрицата, отговори подобаващо

...
Лили Уашовски, една от създателките на трилогията Матрицата, отговори подобаващо
Коментари Харесай

Лили Уашовски отговори на туитовете на Илън Мъск и Иванка Тръмп за "червеното хапче"

Лили Уашовски, една от създателките на трилогията " Матрицата ", отговори уместно на Илън Мъск и Иванка Тръмп за това, че загатват термина " алено хапче ", който тя измисли със сестра си Лана (тогава братя Уашовски).

" Вземете аленото хапче ", написа Илън Мъск през вчерашния ден в Туитър, като посланието беше съпроводено с емотикона на алена роза.



Иванка Тръмп, дъщерята на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, добави коментар към туит Мъск с думите: " Взето! "



В " Матрицата " Нео взема " аленото хапче ", което му отваря очите за истината за света, в който живее. " Синьото хапче " би го оставило да продължава да живее в положение на незнание. Оттогава терминът " алено хапче " е присвоен по-специално от деятели за човешки права и хора с извънредно десни визии.
Киану Рийвс и Кари-Ан Мос се завръщат като Нео и Тринити в “Матрицата 4 ” Режисьор и сценарист на лентата още веднъж ще бъде Лана Уашовски (в предишното – Лари Уашовски)
Туитовете в обществената мрежа на Мъск и Тръмп подтикнаха Лили Уашовски да отговори с: " Майната ви и на двама ".

По-късно Уашовски показа линк към Brave Space Alliance - основан в Чикаго LGBTQ център, управителен от чернокожи и транссексуални хора.
Появиха се фрагменти от фотосите на " Матрицата 4 " Засега не се знае нищо за сюжета на идния филм
Но какво провокира коментара на Илън Мъск в Туитър? Не е изцяло ясно, само че в последно време милиардерът и брачен партньор на различната певица Граймс заплашва да отвори още веднъж заводите на автомобилната си компания Тесла в Калифорния, макар щатската възбрана, която дефинира като " фашистко " решение.

В момента поради COVID-19 пандемията са спрени фотосите на четвъртия филм от сагата за " Матрицата ", режисиран от Лана Уашовски - сестрата на Лили. Холивудските звезди Киану Рийвс и Кари-Ан Мос ще влязат в трето продължение на паметния научно-фантастичен филм от 1999 година
„ Матрицата 4 “ може да се забави поради ковид В момента продукцията публично е спряна
Вижте повече за Туитър сагата на Лили Уашовски, Илън Мъск и Иванка Тръмп в Ladyzone.bg
Лили Уашовски отговори уместно на Илън Мъск и Иванка Тръмп за " аленото хапче " "Майната ви и на двама ", написа в Туитър една от създателките на паметната сага "Матрицата "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР