Лили Иванова превзе Бургас, видя Plovdiv24.bg. Примата на родната естрада

...
Лили Иванова превзе Бургас, видя Plovdiv24.bg. Примата на родната естрада
Коментари Харесай

Лили Иванова напълни още една зала, има възмутени заради мерките

 Лили Иванова завладя Бургас, видя Plovdiv24.bg . Примата на родната сцена нощес имаше концерт в бургаската зала " Младост ", от който пусна и малко видео с думите " Благодаря, Бургас! ".

" Браво, Лили! Някои хора би трябвало да схванат, че когато изкуството е същинско, то лекува душите на хората. Твоят глас и неговите честоти лекуват доста по-добре от всевъзможни медикаменти. Тези, които идват на концертите ти, са мощно обичащи хора, почтени за почитание, смели като теб. Тези, които те упрекват, че залите ти са претъпкани, не могат да повярват, че е допустимо да има толкоз мощна обич от страна на твоята аудитория към теб, която даже и при тези условия да накара хората отново да са до теб, да те поддържат, да ти се възхитят и да дарят любовта си към теб тук в залата.

Те не схващат какъв брой доста сила се предава от публиката към теб и от теб към публиката. При тази сила умират всички нездравословни микро- и макроорганизми. Едните от твоя глас, а другите от личната си завист. Желая здраве на всички другари и фенове на Лили Иванова! Много триумфи и на идващите концерти по страната. Любовта е по-силна от всичко! ", гласи един от множеството одобрителни мнения в формалната фейсбук страница на певицата.

Не липсват обаче и критикуващи - " С тоя концерт от на следващия ден и Бургас ще влезе в тъмночервената зона "...

" Дейностите, които не са прекратени или неразрешени с тази заповед, или се правят по реда на т. I, 31, се организират при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, въведени със Заповед № РД-01-743 от 31.08.2021 година на министъра на опазването на здравето ", се споделя в последната заповед на министъра, което значи, че всички концерти на закрито би трябвало да се организират при заета една трета от капацитета на залата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР