Лили Иванова отпразнува 82-ия си рожден ден в страхотно настроение

...
Лили Иванова отпразнува 82-ия си рожден ден в страхотно настроение
Коментари Харесай

Лили чукна 82 в ресторант в тесен кръг приятели и торта с ягоди

Лили Иванова отпразнува 82-ия си рожден ден в ужасно въодушевление и заобиколена от другари в събота вечер. Естрадната икона събра най-близките си в първокласния ресторант „ Панорама ” на някогашния Японски хотел, където върви от години.

Тази година персоналния празник на естрадната легенда предшества с един ден имения й ден и по тази причина Лили седна на трапезата късно вечерта, като по едно и също време отбелязва рождения си ден и посрещна и имения си ден на Цветница. На масата, покрита с бяла завивка и аранжирана с обичаните й бели цветя - рози, орхидеи, момина сълза, гладиоли, се вижда, че тя е сама и театралничи усмихната пред вкусната торта. До нея бяха подредени няколко комплекта принадлежности, които значи, че о бичаната певица чества в доста стеснен кръг.

Лили за следващ път прояви фино възприятие за комизъм и на безконечния въпрос, който я преследва от десетилетия - „ На какъв брой е години? ", тя не даде отговор, а от своя страна сама се запита какъв брой е стара. Шегата бе под формата на свещ, изобразяваща загадъчен знак върху ягодовата-еклерова торта във формата на сърце. Според формалните документи изпълнителката на „ Детелини " е родена през 1939 година В свои изявленията певицата неведнъж се е самоиронизирала, че е над 100-годишна и към този момент не помни по кое време е родена.
Самата Лили не изневери на стила си и точно на двата си персонални празника бе облечена с ефектна бяла риза. Миналата година поради пандемията, изключителното състояние и настоящите строги ограничения, изпълнителката на „ Камино " чества сама, а цветята, които фенове й пратиха, подари на медиците. Сега, след сложена ваксина, певицата не се опасява да се среща с хора и се готви интензивно за серия от концерти през есента и зимата, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР