Лили Иванова от години отказва да дава интервюта на Нова

...
Лили Иванова от години отказва да дава интервюта на Нова
Коментари Харесай

Кокетка! Лили не ходи в ТАЗИ тв - нямали филтри да й скрият бръчките

Лили Иванова от години отхвърля да дава изявленията на Нова телевизия и поддържа връзка само с Би Ти Ви. Звездата на естрадата от 2008 година не е гостувала в нито едно предаване на Нова, само че с ненаситност се изрича пред Би Ти Ви, а от време на време, въпреки и рядко, и пред Българска национална телевизия, в предаването на Георги Любенов. Причината се оказа непредвидена – от първата частна национална телевизия разполагали с съвременна камера с филтър, която замазвала бръчките й.

„ Лили Иванова идваше на драго сърце да й вършим реклама в Би Ти Ви. Имаше единствено едно изискване - да седи в стола ми, а аз - в креслото за посетители отсреща. Чудех се за какво, а след това операторите ми споделиха, че избира едната си страна. После обаче се реалокирах в Нова телевизия. Когато я поканих да даде изявление, тя категорично ме попита има ли специфична камера като тази в Би Ти Ви. Попитах и се оказа, че нямаше. После се поинтересувах какво й е специфичното на камерата, а операторите обясниха, че тя пуска специфичен филтър, който заглажда всички недостатъци по лицето. Тогава Лили Иванова изрично ми отхвърли изявление. И продължава да работи с Би Ти Ви. Ако някой водещ си мисли, че е от особено отношение към него - доста бърка. Истината е елементарна. Въпрос на филтър ”, описа известна журналистка.

В държавната Българска национална телевизия също не разполагали с такава камера , която била извънредно скъпа, само че водещия Георги Любенов съумял да уреди наемането й против сериозна сума, особено отпусната от управлението на медиата. Така Лили два пъти дава изявление за неговото предаване, което обаче се взима в жилището й, а не в студиото на малкия екран, и по-късно подробно се инсталира.

Известно е, че певицата разгласява единствено мощно обработени фрагменти и постоянно изрично не разрешава по време на концертите си да бъде снимана онлайн, обществено е упреквала публицисти, пуснали я в естествен тип, че „ преднамерено я състаряват и я загрозяват ” на фотосите.

Според източник на „ Уикенд ”, с изключение на неналичието на специфична камера с филтър, Нова телевизия изгубила доверието на Лили и откакто през 2011 година, в несъществуващото през днешния ден „ Вечерно шоу на Иван и Андрей ” бе излъчен репортаж от дом за сираци, в който се счита, че е въдворена нелегално родената щерка на звездата Доротея. Тя е към този момент жена на възраст и поразително наподобява на младата Лили. Естрадната икона била гневна от репортажа и даже мислела да съди медиата и продуцентите Иван и Андрей. В последна сметка всичко мина и отпътува без правосъдни каузи, само че оттогава певицата е люто афектирана на медиата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР