Лили Иванова не изневери на традицията и след концерта си

...
Лили Иванова не изневери на традицията и след концерта си
Коментари Харесай

Лили Иванова с бяла роза пред паметника на големия Тодор Колев в Шумен: Поклон!

Лили Иванова не изневери на традицията и след концерта си в Шумен във вторник вечерта се поклони пред паметника на огромния артист Тодор Колев.

 

" Поклон пред огромния български актьор ТОДОР КОЛЕВ!  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 02.07.2024 г. Шумен ", написа поп примата в обществените мрежи и разгласява свои фотоси пред паметника.

 

Изпълнителка още веднъж обсипа с цветя монумента, споделяйки голямата любов на своята публиката с артиста, родом от североизточния град. Лили още веднъж бе подготвила и бяла роза, която сервира персонално, свеждайки глава пред живота и делото на надарения Тодор Колев.

 

Шумен има особено място в сърцето на Лили Иванова. При всяко от своите предходни гостувания в родния град на Тодор Колев (1939-2013) - и през 2015, и през 2019, и през 2021, и в този момент тя сервира цветя, подарени й на концерта от нейни фенове и се покланя пред паметника на огромния български артист, неин добър другар и сътрудник.

 

Концертът на Лили в Шумен е седмият от нейното Национални турне 2024, което обикаля 20 български града. 

 

В " Арена Шумен " под самите звезди тя извърши някои от най-новите си песни, както и най-любимите на публиката, сре които - " Детелини ", " Камино ", " Щурче " и " Ветрове ". 

 

С нея на сцената в Шумен бяха шестима музиканти от LI Orchestra: Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и трио LaTiDa.

 

" Благодарим, беше вълшебно ", написа след изявата Цветанелия Давидкова.

 

А Момчил Тодоров добави: " Поредният успех за именитата ни певица. Музиката на Лили Иванова не стопира да ни подсети за какво тя е и ще остане най - огромната ни музикална икона. Нощ, която ще остане в паметта на всеки, имал щастието да бъде там ".

 

В турнето на Лили Иванова след Шумен следват концерти във Варна – на 4 юли, в Бургас – на 6 юли, в Пловдив – на 12 септември, в Стара Загора – на 14 септември, в Плевен – на 16 септември, в Смолян – на 12 октомври, в Кърджали – на 13 октомври, в Пазарджик – на 15 октомври, във Враца – на 18 октомври, в Панагюрище – на 14 ноември, в Кюстендил – на 18 ноември, в Сандански – на 20 ноември. 

 

Перник е новият град, включен в програмата на турнето. Концертът там ще бъде в Деня на Перник - 19 октомври.

 

 

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР