Лили Иванова не е обърнала гръб на семейството си. Напук

...
Лили Иванова не е обърнала гръб на семейството си. Напук
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Лили уреди племенницата си в министерство 

Лили Иванова не е обърнала тил на фамилията си. Напук на слуховете, че води омраза с по-голямата си сестра Магда и нейните две дъщери, в действителност посред им царял мир.

Благодарение на уважението, с което примата се употребява на всички места у нас, че и в чужбина, съумяла да уреди една от двете си племеннички на сладостен пост към здравното министерство. Радмила към този момент била назначена за младши специалист в столичната РЗИ, която е под шапката на Министерството на здравеопазването. Като държавен чиновник тя получавала добра заплата и бонуси, с цел да води разточителен метод на живот.

Всъщност въпросната дама е една от евентуалните наследнички на благосъстоянието на певицата милионерка. Още преди години стана ясно, че Лили е подготвила своето наследство и е разпределила спестяванията, парцелите и правата върху творчеството си сред роднините си.

И двете й племеннички някой ден щели да получат къс от имането й, само че особени пристрастия безконечната Амбър имала към Радмила и нейния наследник Иван. Момченцето, което към този момент е в тинейджърска възраст, от напълно малко правело блага на своята баба Лили. Той постоянно й подарявал саморъчно направени картини и сувенири, които поласканата естрадна звезда показвала пред почитателите и почитателите си в обществените мрежи.

Преди години пък ловка камера съумя да снима, че примата е поставила фотография на момченцето на екрана на телефона си, а благият жест бе сниман по време на неин величествен концерт в Русия.

Другата племенничка на Лили – Мария, също има две деца, които се падат внучета на звезда №1 в естрадата. Вероятно и те ще получат великодушен дял от нейното благосъстояние. Известната със суровия си темперамент певица обаче даже не харизала на Мария гарсониерата си в родния й град Кубрат, въпреки да има жилища за стотици хиляди в София и Варна. Преди години двете подписаха контракт и Мария заплати на вуйна си сумата, която поискала, с цел да припише жилището на нейно име.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР