Лили Иванова изби рибата“ Певица № 1 доказа, че и в

...
Лили Иванова изби рибата“
Певица № 1 доказа, че и в
Коментари Харесай

Ти да видиш! Лили Иванова по-скъпа от Мадона

Лили Иванова „ мазета рибата “

Певица № 1 потвърди, че и в прибирането на пачки си остава номер едно.

Кубратската дива се точи на тлъста сума,която да прибере от концерта си в Брюксел. Лиленце-пиленце е заангажирала емблематична зала за грандиозния си концерт, който ще е на 6-ти март.

Залата, в която ще извива глас родната ни певица, е определяна като най-голямото достижение на културата. Намира се покрай живописните езера на Иксел.

В нея са изнасяли концерти плеяда от известни персони в света, поради отличната й звучност.

Билетите са пуснати в продажба,  а цените-завишени.Най-евтиният вид е 100 евро, за най-забутаните места в залата.

Има разновидности от 140 и 160 евро, като най-скъпите са 200 евро.Българската общественост в Белгия била една от най-големите и Лили Иванова се надявала да изпълни залата.

Освен това нашите емигранти живеели там много нашироко, а чиновниците на разнообразни институции получавали баснословни хонорари.

Но за информация попкралицата Мадона продавала билетите, за същата зала, доста по-евтино от родната звезда. Нейните тръгвали от 50 евро и най-скъпите се търгували за 370 евро, което подсигурили и избухлив досег с нея.

По груби сметки, от концерта си Лили Иванова ще прибере сума от 130 000 евро или над четвърт милион лв.. Една част от тях ще даде на бенда си, а за превоза си и престоя прозорливо си е осигурила спонсори.

Източник: Пик

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР