Лили Иванова е свалила траура за бившия си съпруг Иван

...
Лили Иванова е свалила траура за бившия си съпруг Иван
Коментари Харесай

Лили Иванова събра екипа си за първи път след смъртта на композитора Иван Пеев

Лили Иванова е свалила траура за някогашния си брачен партньор Иван Пеев, научи „ Уикенд ”. След два месеца, в които не е изпяла и нота, примата на естрадата се е върнала в студиото и към този момент записва нова музика, настояват нейни познати.
Затишието към Лили след гибелта на композитора Иван Пеев е най-дългото в цялата ѝ близо 60-годишна кариера. Никога до момента тя не си бе разрешавала да занемари професионалните си отговорности.
След като обаче в края на ноември изгуби мъжа, който по нейните лични думи е бил единствената ѝ същинска обич, звездата анулира всичките си задължения и в продължение на цели два месеца отхвърляше да се занимава с музика.

„ Това беше най-тежкият интервал в живота ѝ ”, настояват нейни познати.
Според тях Лили в никакъв случай няма да преодолее изцяло тъгата си по Иван Пеев.
Официалният ѝ печал обаче към този момент е история.
Преди няколко дни примата събрала екипа си и оповестила, че още веднъж стартира работа на цялостни обороти. „ Искам нови песни! ”, съобщила Лили на хората, с които работи.
Поръчала си цялостен албум, който най-вероятно ще посвети на Иван Пеев. Смятала да прави и турне, когато времето се стопли. Държала обаче първо да се приготви с новите части и едвам по-късно щяла да мисли да бъдещите си концерти.

Всички тези разяснения били направени в края на януари – ден откакто изтекли два месеца от гибелта на Иван Пеев.
На срещата с екипа си Лили не си разрешила демонстрация на никакви усеща, само че за всички било ясно, ч
е новите песни ще бъдат най-трудно изпетите в целия ѝ живот. Досега тя постоянно е разчитала на някогашния си брачен партньор за мнение за своята работа.
„ Той беше първият, на който изпращаше новите части, тъй като знаеше,
че в случай че нещо не му хареса, няма да ѝ спести рецензиите си.
Сега към този момент няма човек, на който да има вяра ”, настояват познати на звездата.

В момента тя била извънредно нервна и обезпокоена, тъй като за първи път, откогато е на професионалната сцена, разчита единствено на себе си и личната си преценка. Вместо обаче да се отчая, считала да работи още по-усилено от преди, с цел да потвърди на самата себе си, че може да се оправи и без Иван. Всичко към новите песни на Лили към този момент се пази в загадка, само че се счита, че главната част от тях ще бъдат композиции на китариста Ангел Дюлгеров. Младият музикант е най-големият любимец на примата и даже се приказва, че тя била влюбена в него. В последните години 90 на 100 от песните, които извършва пред аудитория, са написани от него. Преди дни Лили даде да се разбере, че с новите си части е заела и журналиста Мартин Карбовски. Той ще написа текст за една от песните. Смята се, че най-вероятно тя ще бъде първата, която примата ще пусне като сингъл от бъдещия си албум.

Звезда №1 на българската музика не е излизала пред аудитория от 27 октомври предходната година. Заради загубата на Иван Пеев Лили не пое задължения нито за Коледа, нито за Нова година. Само един път си разреши поява измежду доста хора, без да се крие – на представлението на Николай Волев „ Сексът – метод на приложимост ”, което изгледа през декември, написа „ Уикенд “.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР