Лили Иванова е отслабнала драстично и е паднала до критичните

...
Лили Иванова е отслабнала драстично и е паднала до критичните
Коментари Харесай

Лили Иванова плашещо слаба

Лили Иванова е отслабнала фрапантно и е паднала до сериозните 40 кг, разбра HotArena .

Още по-вталената й фигура имаха шанса да видят феновете й в Пловдив, където преди седмици тя изнесе величествен концерт в Античния спектакъл. Самата Лили признава, че е свалила 3кг , с цел да е в съвършена форма на сцената. Гранддамата се пошегувала с публиката, че поради тях е гладувала цяла седмица. 

Всъщност отводът от храна е част от нейните стоманени ритуали преди излизане на сцена от зората на нейната кариера. В последните години обаче Лили поддържаше по-здравословно тегло сред 43 и 46 кг. Тя обаче стопила тези килограми над 40-те със спартански режим и визията й към този момент е безусловно на ръба на анорексията.  

Иванова нееднократно е признавала, че няма нещо, което да я накара да наруши спартанския си режим. " Ям всичко, само че умерено. Моят избор е да наподобявам по този начин. Меря се всеки ден и в случай че съм качила няколко грама, на идващия ден ги свалям ", признава звездата. 

Тя се старае наложително да е гладна преди да излезе на сцена и по тази причина си разрешава единствено няколко белтъка, не и жълтък. Тя обръща особено внимание и на положителния сън. Отдавна и не пазари храна за у дома, а праща на шопинг водача си. Тъй като хапва в доста дребни количества, пресметнала, че за вечеря дава едвам по 2 лв. дневно , предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР