Лили Иванова е надула цените на билетите за концертите си

...
Лили Иванова е надула цените на билетите за концертите си
Коментари Харесай

Вдигнаха пенсията на Лили, тя алчнее с по 200 кинта за билет - slava.bg

Лили Иванова е надула цените на билетите за концертите си на 200 лева

Естрадната прима разгласи турнето си за 2020 година, когато ще навърши публично 81 години. То включва 17 концерта, като по традиция ще приключи в зала 1 на НДК в София.

Този път обаче тя дава единствено две дати 27 и 28 ноември, а не три, както бяха през 2019-а. Причината евентуално е, че продажбите вървяха мъчно и билетите свършиха няколко дни преди самите концерти. Другата оригиналност е, че певицата е вдигнала личния си връх по цени - в случай че за последните й изяви най-скъпите талони за вход се търгуваха по 180 лева в този момент са заковали 200 лева

Това се случва, откакто Народното събрание й подвигна пенсията през ноември. Дотогава тя вземаше 220 лева, само че след решение на Народното събрание, получи от специфичните пенсии на Министерство на културата за заслуги, които са по 700 лева месечно.

За множеството й набори, които са редови пенсионери има и билети по 50 лева Турнето стартира на 8 април в спортната зала във Видин, където талоните за вход са от 30 до 60 лева Това ще е единственият концерт в юбилейната и 80-годишнина, защото на 24 април Лили Иванова ще навърши 81. Обиколката й продължава в спортните зали на Бургас 27 април, Сливен 29 април, през май е планувала два концерта в Гоце Делчев на 12-и и в Самоков на 20-и.

За 17 юни е резервирана спортната зала в Пазарджик, а на 15 юли ресторантът на брега на езерото в Панчарево край София. Античният спектакъл в Пловдив ще събере феновете на 12-и август, Летният спектакъл във Варна ще е морският събирателен пункт на 19 август. На 8-и септември в Плевен ще е третият летен спектакъл, в който ще гастролира звездата. След което се връща назад в спортните зали. 4-и октомври Велико Търново, 6-и октомври Добрич, 8-и октомври Шумен, 10-и октомври Русе и 13 октомври Благоевград.

Акцент на рециталите ще е последният албум „ Севдана”. Преди броени дни певицата се похвали, че е получила златна ябълка за подарък от артиста Стефан Вълдобрев, който написа текста на „ Севдана” по класическата ария на композитора Георги Златев-Черкин и пианиста Живко Петров, който е трансформира песента в ария, написа „ Телеграф”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР