LikeLocator (Виж кой те харесва) е най-популярната българска социална мрежа

...
LikeLocator (Виж кой те харесва) е най-популярната българска социална мрежа
Коментари Харесай

Българска социална мрежа е по-популярна от Google+



LikeLocator (Виж кой те харесва) е най-популярната българска обществена мрежа и изпревари Google+.

Прочетете още: Мобилните приложения, които ще обхванат свободното ви време

Стартиралото в края на лятото обществено приложение за Андроид LikeLocator означи свръхестествен растеж в България, изпреварвайки по известност даже мрежата на колоса Google+.

LikeLocator е най-горещото мобилно приложение, трансформирало се в летния шлагер на 2017 година. Приложението е гратис и е налично за събаряне в Google Плей за Андроид основани мобилни устройства. За да проработи, е належащо просто да поставите своя фотография или селфи.

LikeLocator ще ви покаже на мобилния ви телефон хората към вас. Приложението демонстрира първо хората в непосредствена непосредственост започвайки от 10 метра с техните фотоси и какъв брой хора са ги харесали.

Тази функционалност подсигурява безкрайно развлечение на потребителите в Likelocator, добавяйки опция и да запазите своята анонимност, и да харесате човек в прилежащата маса на заведение, в учебно заведение, в офиса, и даже в метрото или рейса. Позволява да споделяте между тях свободно и безкрайно.

LikeLocator е разработка на български екип програмисти и единствено за броени дни се подреди по известност у нас директно след групата свързани с Фейсбук приложения, изпреварвайки даже обществената мрежа Google+, а също и LinkedIn.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР