Лихвите по депозити в приложението на tbi bank вече достигат

...
Лихвите по депозити в приложението на tbi bank вече достигат
Коментари Харесай

tbi bank обяви водеща за пазара лихва по депозити до 3,2%

Лихвите по депозити в приложението на tbi bank към този момент доближават водещи за пазара равнища до 3,2%. Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в границите на минута, с минимална сума от 1 лев или евро и период от 3 месеца до 3 години.

Както при услугите за всекидневно банкиране в мобилното приложение на tbi, няма такси за разкриване, поддържане и закриване на депозит.

Необходимо е вложителите само да изтеглят tbi bank app, да открият безвъзмездна сметка в приложението и да заявят своята дебитна карта neon.

За клиентите, които избират да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 3,0% рента по депозити в лв., евро и щатски долари..

Все повече българи избират tbi за своите спестявания – банката неотдавна надвиши границата от 2 милиарда лева привлечени средства и продължава да изпреварва пазара със стабилен растеж на депозитния портфейл от 55% към края на юни 2023 година, по отношение на същия интервал година по-рано.  „ Тези резултати са разследване от изискванията, които непрекъснато подобряваме и от доверието, което клиентите имат в нашата институция. Ножицата сред лихвените проценти по депозити и инфлацията последователно, въпреки и постепенно, се затваря, което подтиква от ден на ден хора да избират депозитите освен поради тяхната предвидима рентабилност и сигурност, само че и да търсят по-добри лихви и приходи от спестяванията си ", споделя Лукас Турса, изпълнителен шеф на tbі bank.

" В допълнение към нашето чудесно предложение за рентабилност, спестявайки цифрово, клиентите се възползват и от спомагателна еластичност и усъвършенствано прекарване, което им разрешава да ръководят спестяванията си от уюта на своя дом или от всяко друго място по света “, споделя още той.

Клиентите могат да се възползват от спомагателни благоприятни условия за икономисване, налични в приложението на tbi bank, измежду които рента по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2,1% за суми до 2 хиляди лева (и 0,15% за суми от 2 до 196 хиляди лева.) и виртуалната „ Касичка “, която разрешава на клиентите да заделят постоянно избрани от самите тях суми за реализиране на разнообразни спестовни цели.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР