Lidl спечели най-много гласове в категорията Верига магазини, чийто сектор

...
Lidl спечели най-много гласове в категорията Верига магазини, чийто сектор
Коментари Харесай

Дрехите от Lidl – избор №1 на българите за най-добро съотношение цена-качество

Lidl завоюва най-вече гласове в категорията „ Верига магазини, чийто бранш за облекла предлага най-хубаво съответствие цена-качество “ в изследването Best Buy Award 2021/2022. Изследването е извършено през февруари от Международната асоциация за узаконяване ICERTIAS измежду 1 200 българи.  

Веригата завоюва доверието със своите текстилни марки, опровергавайки разбирането, че качествени и стилни облекла могат да бъдат закупени само в профилирани магазини. Собствените марки на Lidl включват оферти от бебешката линия Lupilu, облеклата за деца и юноши под марката Pepperts, познатите дамски и мъжки линии – Esmara и Livergy, както и специфичната серия за спорт и дейна отмора – Crivit.  

„ Само допреди няколко години българите бяха много скептични към концепцията да купуват облекла, до момента в който вършат седмичния си пазар. Този резултат е изрично доказателство, че сме съумели да убедим потребителите в преимуществата на качествените облекла, които предлагаме. Това ни стимулира да продължим да се развиваме и да сме в крайник освен с модата, само че и с непрестанно изменящите се потребности на нашите клиенти. Защото през днешния ден те от ден на ден разчитат на прагматични решения, които да им пестят време и средства, без това да е за сметка на качеството “, разяснява Нели Месерджиева, началник " Акционен мениджмънт и основен специалист по текстила " в Лидл България.  

Друга отличителна линия на текстила в Lidl е непрекъснатият непоколебим надзор и високо качество. Текстилните оферти на веригата са сертифицирани от немския институт за качество Hohenstein. Прецизната система тества здравината и устойчивостта на материята, акуратност на размерите, сигурност на всички детайли на дрехата, функционалност, водоустойчивост и други индикатори. Освен документ за качество, институтът Hohenstein подсигурява и “Нежност към кожата ” със специфичен спомагателен документ. 

Lidl вкарва и новаторски технологии, щадящи околната среда. Такава е Archroma, употребена при оцветяване на дънкови дрехи. Водата, нужна за производството на един чифт дънки, е към ~ 11 000 литра – с Archroma тя понижава до 92%, а на употребяваната сила – до 30%, като в същото време се резервира устойчивостта на цветове. Спортните обувки Ocean Bound Plastic, създадени от 100% рециклирана пластмаса в текстилната част, са още един образец за устойчивото и отговорно държание на веригата освен към качеството на предлаганите артикули, само че и към околната среда и обществото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР