Lidl събира в магазините си света на разхлаждащите летни изкушения

...
Lidl събира в магазините си света на разхлаждащите летни изкушения
Коментари Харесай

От екзотични вкусове до веган и протеинов сладолед в Lidl

Lidl събира в магазините си света на разхлаждащите летни изкушения със своите над 70 разнообразни типа сладолед от личните марки Gelatelli и Balino. С обичайни и екзотични усети от близки и далечни страни веригата предлага богат избор от благоприятни условия на своите клиенти да удължат усета на лятото.

В допълнение на нормалните усети Lidl предлага премиум сладоледи с мед и орех, макадамия, белгийски шоколад или солен карамел, даже и сладолед на съчка, направена от бонбон с усет на череша, която може да се изяде най-после. За феновете на плодовите нотки се оферират екзотични усети като лимон, манго, маракуя и касис, а по време на тематичните седмици могат да опитат и с усет на драконов плод, лайм, композиция от мента и зелен чай или манго и кокос.

За клиентите с друг режим на хранене Lidl предлага сладоледи с усет на фъстъци и лешници или ванилия и горски плодове на марката Vemondo, подобаващи за вегани и вегетарианци. А спортистите и физически-активни хора могат да опитат сладолед с високо наличие на протеини под формата на барчета с усет на бял шоколад и брауни или в кутии от 500 мл. с усет на бадем, шоколад и бисквитки.

От веригата са помислили и за най-малките си клиенти - за децата Lidl предлага серия с обичани детски герои Пепа Пиг, Спондж Боб и Пес Патрул, както и занимателни цветни ледени близалки с друг усет по 11 бр. в опаковка.

Богатото многообразие от сладоледи включва освен разнообразни усети, само че и разнородни форми и разфасовки за всеки мотив и потребност – във фунийка, на съчка, като сандвич, в фамилна опаковка от 500 или 1000 мл., както и в кутии по 6 или 12 бр. самостоятелно опаковани сладоледи с друг усет. А до 28 август потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да вземат с -50% от цената кутия от 1000 мл. ванилов сладолед на личната марка Ballino.

Сладоледите лична марка на Lidl покриват най-високите стандарти за качество и подлежат на непрекъснат надзор и проучвания, като по този начин покриват високите потребителки упования. Освен това сладоледите на Lidl имат документ за отговорно произвеждане Rainforest Alliance и са част от програмата Fairtrade Cocoa, която подсигурява, че употребяваното какао е с резистентен генезис.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР