Lidl разкрива нов високотехнологичен IT център за развойна дейност в

...
Lidl разкрива нов високотехнологичен IT център за развойна дейност в
Коментари Харесай

Lidl разкрива високотехнологичен IT център в България

Lidl разкрива нов високотехнологичен IT център за развойна активност в България, оповестиха от компанията. Lidl Digital, както е името на новата конструкция, ще бъде в София.

Основната активност ще бъде създаването на характерни платформи, системи и решения, които да се употребяват от всички Lidl страни за онлайн търговията като нова и допълваща посока на настоящия сполучлив стационарен бизнес на компанията. Наред с Германия, Испания и Румъния, България е идната страна, в която се отваря IT Център за развойна активност Lidl Digital.

 Lidl продава български артикули в 22 страни
Lidl удвои страните, в които продава български артикули

350 000 бутилки родно вино са поръчани от магазините на веригата в чужбина

От компанията показват, че съревнованието е било сред няколко европейски страни, само че сполучливото наличие на компания в района и одобрения имидж на България като страна с висококвалифицирани IT експерти и динамичното развиване на бранша са измежду аргументите, които са натежали в наша изгода.

Стойността на инвестицията не се оповестява. В центъра към този момент работят 25 души, като ще бъдат наети още близо 100.

" Изключително самопризнание и мотив за горделивост за нас е фактът, че подобен център се открива и в България. Това е доказателство за сполучливото и стабилно развиване на нашия бизнес и голямото доверие, което ни се гласоподава за ръководството на толкоз значими за Lidl планове ", разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

В момента компанията дава работа на над 2 300 души в България в общо 87 магазина в 46 града в страната и в двата логистични центъра.

 Lidl отваря 7 нови магазина у нас до края на годината
Lidl отваря 7 нови магазина у нас до края на годината

Компанията разгласи, че наема 300 нови чиновници. Какви заплати могат да получат претендентите?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР