Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече

...
Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече
Коментари Харесай

Мобилното приложение Lidl Plus вече е налично в HUAWEI AppGallery

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, към този момент е налично и в – един от трите най-големи магазина за приложения в международен мащаб. Притежателите на смарт телефони могат да го смъкват изцяло гратис от Huawei AppGallery.

Lidl Plus започва в България през октомври 2020 година и още от първата седмица то стана най-сваляното за страната в App Store и Гугъл Play.

„ Приложението Lidl Plus се утвърди като едно от най-популярните и употребени в България. За екипа на Huawei AppGallery най-важното е да предоставяме първокласно преживяване на нашите консуматори и за задачата не стопираме да обогатяваме портфолиото си с топ местни и световни приложения. Щастливи сме да приветстваме Lidl Plus в Huawei AppGallery ”, показа Невена Петрова, управител бизнес развиване на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Магазинът за приложения AppGallery е наличен допълнително от 170 страни и райони, с 530 милиона дейни консуматори месечно в международен мащаб. Там потребителите могат да открият многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии и други

„ Lidl Plus e още една спомагателна опция за нашите клиенти да получат разнородни промоционални предложения и да възнамеряват по-лесно фамилния си бюджет. Затова се радваме, че от ден на ден хора ще могат да се възползват от преимуществата на приложението. IT екипът ни постави доста старания, с цел да може всички консуматори на смарт телефони Huawei да имат достъп до Lidl Plus, което към този момент е реалност “, показа Нели Месерджиева, началник “Акционен мениджмънт ” в Лидл България.

Преди месец Lidl Plus започва и партньорска стратегия, с помощта на която потребителите могат да се възползват от спомагателни отстъпки и преференциални предложения и при подбрани сътрудници. Първите компании, които се включиха в партньорската стратегия на Lidl Plus, са OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Повече информация за настоящите отстъпки и оферти на Lidl Plus, можете да откриете в самото приложение или на:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР