Lidl Неделя в Музейко“ кани всички любознателни малчугани на пътешествие

...
Lidl Неделя в Музейко“ кани всички любознателни малчугани на пътешествие
Коментари Харесай

Героите от „Смърфовете: Забравеното селце“ и Михаела Филева с изненади за малки и големи в Музейко

„ Lidl Неделя в Музейко “ кани всички любознателни малчугани на странствуване към „ Забравеното селце “ от нашумелия кино шлагер „ Смърфовете “. Както всяка втора неделя от месеца, на 09.04.2017 година, детският музей отваря порти с входна такса от 2 лева  за деца и родители. Партньорството сред Лидл България и Музейко цели да предизвиква любознателността у децата и да възпитава у тях обич към придвижването и здравословния начин  на живот. „ Смърфовете: Забравеното селце “ към този момент е в кината.

Тази седмица Lidl и Музейко ще увлекат дребните фенове на симпатичните сини герои с бели шапки в премеждие с доста изненади. Специален посетител на събитието ще бъде Михаела Филева (гласът на Смърфиета от филма). От 11:30 ч. тя ще зарадва децата с осъществяване на ария от „ Смърфовете “. Благодарение на  съдружие BG Бъди деен – сътрудник на самодейността „ Lidl – за твоето дете ”, спортните игри ще се трансфорат в занимателно предизвикателство. За запалянковците в покоряването на върхове разполагаем е стената за спортно катерене.

По пътя към „ Забравеното селце “ децата ще могат да се включат в работилница за разработване на смърфове от пластилин и ще оцветяват картинки с обичаните си герои в ателието по изобразяване. Преди една седмица Лидл България започва акцията Stikeez Смърфове: познатите на генерации сини герои се трансфораха в дребни гумени играчки за колекциониране и игра. Най-големите фенове на Stikeez Смърфове ще могат да разменят събраните до момента стикита и да попълнят сбирката си. Изненадите се допълват от ъгъл за радостни „ смърфо-селфита “ и игра за виртуално събиране на смърфове.

Партньорството сред Лидл България и Музейко е част от самодейността „ Lidl – за твоето дете “. Лидл България декларира дълготрайния си ангажимент към грижата за децата. Инициативата включва серия от интензивности в три съществени и значими области – здравословното и уравновесено хранене, спорта и дейния метод на живот и образованието и развиването на гениите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР