Лидия Селърс се грижи за грима на доскорошната звезда от

...
Лидия Селърс се грижи за грима на доскорошната звезда от
Коментари Харесай

Тайната на чара на Меган Маркъл е разкрита

Лидия Селърс се грижи за грима на досегашната звезда от " Костюмари " и бъдеща кралска снаха две години. Тя разкрива на какво най-вече държи Меган Маркъл във връзка с лицето си и грима , който се нанася върху него.

Като актриса, годеницата на принц Хари е привикнала много постоянно да бъде с професионален грим, който да прикрива минусите да акцентира преимуществата.

 Снимка 340642

Маркъл не е обожател на мощния грим и избира да бъде колкото се може по-естествена. Затова и в дните без фотоси и задължения е подготвена за излизане единствено за пет минути, без ненужно стоене пред огледалото.

 Какво обича да похапва Меган Маркъл
Какво обича да похапва Меган Маркъл

Малките й изкушения

Това, което Меган най-вече харесва в лицето си, са луничките. Затова главното й условие, когато я гримират, е да те могат да се виждат. По тази причина Маркъл не обича доста пластове декор дьо загар , които да прикриват естествения й сексапил. Затова и постоянно залага на артикули с доста лека текстура и без резултат " маска ".

 Снимка 340643

Според Селърс, актрисата не е трансформирала по никакъв метод стила си, откогато е избраница на принц Хари. Смесеният генезис на Маркъл и комбинацията сред луничка и латино визия са в основата на нейния сексапил, който съумя да плени освен принц Хари, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР