Лидерска среща в троен формат - ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС

...
Лидерска среща в троен формат - ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС
Коментари Харесай

Лидерска среща в троен формат - ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС е имало днес

Лидерска среща в троен формат - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи е имало през днешния ден.

Това удостовери и ръководителят на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова, откакто по-рано през днешния ден Кирил Петков от ПП-ДБ разгласи, че сътрудниците са договорили приемането на 13 законодателни целта преди локалните избори.

" Говори се персонално. Лидерите на партиите си приказват за целите пред този политически сезон ", изясни Атанасова.

Тя удостовери наличието на Движение за права и свободи, " които така и така вземат участие в диалога за поддръжка конституционни промени, тъй като тази сесия това ще е един от акцентите на пленарната зала и народните представители ".

" Срещата е била през днешния ден, дано да е я опаковаме като лидерска ", разяснява Атанасова, представена от " 24 часа ".

" Срещи в работен порядък, нищо изключително. Особено в днешния ден на печал обсъждахме по какъв начин ще отстраним най-бързо вредите от бедствията, какви законодателни промени са нужни ", изясни тя.

" Доверието се гради толкоз мъчно сред нашите две политически обединения, че всяко дума би била вповече и би натежала. Особено в днешния ден е по-важно да покажем примирение. Ще преглътна думите на господин Денков, без коментар ", сподели Атанасова във връзка признанието на премиера от по-рано през днешния ден, че още няма доверие на ГЕРБ и ще има такова, в случай че се изпълнят тежките задължения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР