Лидерката на "Изправи се България" Мая Манолова вкарва протежето си

...
Лидерката на "Изправи се България" Мая Манолова вкарва протежето си
Коментари Харесай

Манолова вкарва данъчния длъжник Никола Вапцаров в листите си

Лидерката на "Изправи се България " Мая Манолова вкарва протежето си Никола Вапцаров в листите за изборите за Народно заседание, оповестиха от партията. Той ще е претендент за народен представител от групировката макар, че е огромен данъчен дебитор дружно с цялата си фамилия, написа БЛИЦ. Бъдещият народен представител би трябвало да е образец за обществото, а не да нарушава законите, разясняват локалните хора в Банско.

Никола Вапцаров дължи над 69 000 лева на община Банско за локални налози и такси за хотел "Шато Вапцаров ", на който е притежател. Това демонстрира информация на уеб страницата на Община Банско. Политикът е правоприемник на поета Никола Вапцаров и е позор за локалните, тъй като те си заплащат отговорностите, само че той отхвърля. За следващ път обстановката демонстрира, че политиците нямат позор, разясняват те.

Неговата фамилия като цяло има отговорности в размер към този момент над 213 000 лева налози към общината. Скандалът сред тях и кметството в Банско е от години. Семейството на Никола Борисов Вапцаров дружно с жена си Светла и със синовете си Никола и Борис дължат голямата сума за неплатени налози от 2008 година насам. Дадени са и на арбитър реализатор.

Наследниците заплащат налог от 2003 година за избраната им с решение на съда благосъстоятелност върху част от къщата-музей на Вапцаров по 150 лева на година. Общината през 1982 година преотстъпва право на градеж на Майя и Никола Вапцарови, върху който си построяват хотел „ Шато Вапцаров”. През 2003 година го купуват за 2467 лева

Припомняме, че въпросният Никола Вапцаров от "Изправи се България ", който през днешния ден е политик, е правоприемник от редиците на Българска комунистическа партия. Интересен миг е, че той беше зам.-кмет на община Младост по времето на кметицата Десислава Иванчева. Той е доближен на някогашния кадър на Българска социалистическа партия Георги Кадиев, настояват от обкръжението им. Кадиев лъсна, че се е срещал със злощастния банкер Цветан Василев. Той бил желал пари от него, с цел да разцепи Българска социалистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР