Лидерката на БСП Корнелия Нинова на митинг на СДС в

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова на митинг на СДС в
Коментари Харесай

Нинова: На митинг на СДС съм показана като рошав мъж с бял шлифер


Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на протест на Съюз на демократичните сили в зората на демокрацията. Плакат на сини деятели на фона на храм-паметника " Св. Александър Невски " и заградена с алено физиономия на задните редове обикаля от известно време интернет. Според създателите на изявленията това е самата Нинова.

Лидерката на социалистите обаче отхвърли това с обява в профила си във Фейсбук.

" Вярно е, че поканих Бойко Борисов да се разберем като мъже, само че не го приемайте толкоз безусловно. Доста се позабавлявахме с обявата, в която на протест на Съюз на демократичните сили съм показана като чорлав мъж с бял шлифер ", написа тя.

Нинова зове почитателите си в обществената мрежа, в случай че познават " двойника " й, да я срещнат с него. " Благодаря на създателя, че ми подари пет минути здравословен смях ", написа още тя.

" А отвън радостната част, поканвам ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото съвещание по делото ми против Борисов за изказванието му, че съм била член и деятел на Съюз на демократичните сили ", написа още Нинова и даде обещание: " Там ще е същинското развлечение ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР