Лидерите в бранша Pulse Fitness & Spa отново изненадаха положително

...
Лидерите в бранша Pulse Fitness & Spa отново изненадаха положително
Коментари Харесай

Грабнете неустоима Black FitDay промоция от най-добрата спортна верига Pulse Fitness & Spa

Лидерите в сектора Pulse Fitness & Spa още веднъж изненадаха позитивно както своите настоящи клубни членове, по този начин и всеки, решил да промени метода си на живот още в този момент.

От 16 ноември 2020 година те стартираха неустоима BLACK FITDAY промоция – 3-месечна карта на цена 49 лева./месец и то без първична административна такса ! Членството в Pulse Fitness & Spa дава опция да се възползвате безкрайно от всички предлагани услуги на веригата: спа зони, групови занимания и неповторими просторни фитнес зали с най-хубавите уреди за пълноценната ви подготовка. Достъпът е целодневен и важи за всички клубове от веригата в града, в който сте сграбчили своята Black FitDay промоция. Също по този начин, клубната карта Ви дава опция за заледяване във всеки един миг, в случай че Ви се постанова да пътувате или отсъствате.
 И това не е всичко! През интервала на това неповторимо предложение, всеки възползвал се, ще има спомагателна опция да вземе отстъпки и за тренировки с професионалните инструктори на клубовете. Грабнете своя пакет неограничени тренировки с треньор в границите на един месец на цена 199 лева, вместо 290 лева ! Това е старт на едно положително начало, което напълно ще промени живота ви. Не харчете за движимости, а инвестирайте в здраве, тъй като тялото Ви ще Ви се отблагодари и сами ще усетите позитивната смяна.

Побързайте и не пропускайте опцията си, тъй като са налични единствено 100 карти за София и Пловдив! За да сте сигурни, че сте измежду първите 100 души, изберете още в този момент един от трите метода да грабнете своята Black FitDay карта на неповторима цена:

♦ Онлайн през платформата на веригата –

♦ На място, в който и да е от обектите в градовете София и Пловдив – общо 9 клуба на топ локации;

♦ Позвънете на телефонен номер 0700 44 044 /

И не забравяйте, че вие сте най-хубавият план, върху който имате опцията да работите!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР