Лидерите от Европейския съюз се съгласиха с Великобритания, че е

...
Лидерите от Европейския съюз се съгласиха с Великобритания, че е
Коментари Харесай

ЕС се съгласи с Великобритания по случая със Сергей Скрипал

Лидерите от Европейския съюз се съгласиха с Англия, че е много евентуално Русия да е виновна за нападението с нервнопаралитично вещество против някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск, представен от международните организации.

В Туитър Туск написа: "Европейският съвет е склонен с държавното управление на Англия, че е доста евентуално Русия да е виновна за нападението в Солсбъри и че няма друго правдоподобно пояснение ". Премиерът на Англия Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила привества изразената поддръжка от водачите от Европейския съюз, които късно нощес се съгласиха с Лондон, че е много евентуално Русия да е виновна за офанзивата с нервнопаралитично вещество против някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия.

"Опасността, която Русия съставлява, не признава никакви граници и е опасност за нашите полезности. И по тази причина вярно ние в Европейски Съюз се сплотяваме в отбрана на тези полезности ", съобщи английският министър председател Тереза Мей в Брюксел.

По мотив случая "Скрипал ", немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила пък повдигна въпроса за бъдещи наказателни ограничения в отговор на нападението, както и прикани:

"Всички страни-членки се съгласихме, че би трябвало да следим обстановката в развиване. Британците към този момент споделиха информация с Организацията за възбрана на химическите оръжия, тъй че чакаме тяхното мнение ".

Европейски Съюз към момента чака да чуе от Съединените щати дали ще направи изключение за Съюза при въвеждането на новите мита за стомана и алуминий, акцентира още немският канцлер от Брюксел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР