Лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев признаха, че

...
Лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев признаха, че
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев: Загубихме изборите, няма да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС

Лидерите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев признаха, че са изгубили изборите и остават втора политическа мощ. Те изрично обявиха, че коалиция с ГЕРБ няма да вършат, защото имат фундаментално разнообразни визии за развиването на България,.
Прочетете още
„ Искам да поздравя хората,  които поддържаха Политическа партия и демокрацията. Заедно ще извървим дългия път, който да промени България. Гласуваха доста хора за нас, което демонстрира, че голям брой хора не престават да имат вяра, че България може да бъде по-различна – сполучлива, друга и без корупция. Ние ще продължим с тях ”, сподели Кирил Петков. Той сподели, че желае да почете избора на хората, които  показаха ГЕРБ като първа мощ, а те носят  в този момент голяма отговорност.

„ Ние обещахме, доста ясно, че коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да вършим  , ние ще осъществим нашето заричане ”, сподели някогашният министър председател.

Асен Василев сподели, че са изгубили изборите с 3%, като има явен мандат  на ГЕРБ, които би трябвало да създадат държавно управление.

„ Ние ще се борим  България да бъде европейска страна, със обществен бюджет. Да не  позволяваме  непрозрачно  да се харчат пари. Това ще правим  с опциите, които ни дава Народното събрание – ще бъде в съпротива.  Очаква ни нелека зима,  пожелаваме  успех във образуването на държавното управление,техният триумф е триумф на всички българи,  защото другояче всички ще страдаме. Дълбоко несъгласни сме с метода на ръководство на ГЕРБ,  само че българските жители се произнесоха ”, сподели Василев.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР