Лидерът във френската Лига 1 посреща в двубой от 24-тия

...
Лидерът във френската Лига 1 посреща в двубой от 24-тия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ - Рен 0:0, греда за ПСЖ

Лидерът във френската Лига 1 посреща в дуел от 24-тия кръг на шампионата. Това е финален мач на парижани преди 1/8-финалните дуели в Шампионска лига с Реал Мадрид и момчетата на Маурисио Почетино ще опитат да затвърдят положителната си форма.
Двубоят стартира в 22:00 ч. и ще може да го следите




ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Гостите пробваха офанзива в 4-ата минута. Опасността мина бързо и Кейлор Навас овладя топката. В 7-ата минута Буриердауд стреля от воле и костариканският пазач на ПСЖ се намеси още веднъж. Рен продължи да бъде по-активен и в 13-ата минута Ловро Майер опита отдалечен удар. Топката рикошира в Маркиньос и излезе в корнер. След това Сантамария стреля с глава в навън.
В 18-ата минута Мбапе изведе Меси отляво, той комбинира с Бернат. Испанецът центрира към Симонс и Алемдар избави. В идващите минути ПСЖ опита да играе повече с къси подавания. Търпеливият метод на столичани не докара до нищо забавно.
В 33-ата минута Мбапе беше изведен на стрелкова позиция. Топката обаче беше изчистена от бранител в корнер. Пет минути по-късно Верати опита да изведе Меси. Пасът беше прекомерно мощен.
В 40-ата минута ПСЖ изпусна най-чистото си състояние. Килиан Мбапе нацели гредата, по-късно топката попадна в Симонс, който стреля право във вратаря.
СЪСТАВИ
ПСЖ: Навас, Хаикими, Маркиньос, Кимпембе, Бернат, Верати, Паредес, Дракслер, Хави Симонс, Меси, Мбапе
Рен: Алемдар, Траоре, Омари, Агуеро, Мелинг, Буриегауд, Мартин, Сантамария, Майер, Терие, Лаборде
ПРЕДИ МАЧА
Столичани са в отлична серия, като в последния дуел разгромиха настоящия първенец Лил с 5:1, като това беше вторият път за повече от две години, в който ПСЖ вкара най-малко 5 попадения.
ПСЖ води с 13 точки в класирането и през този сезон към момента няма загуба на " Парк де Пренс " (10 победи, 1 равенство).
Почетино няма да може да разчита на един куп звезди за срещата. - Абду Диало и Идриса Гей почиват след триумфа на Сенегал в Купата на африканските народи. Контузени са Неймар, Серхио Рамос и Андер Ерера. Данило Перейра е осъден.
За Рен навън са Жереми Доку, Жереми Желин, Ромен Салин и Флавен Таит. Само един от последните 10 директни конфликта сред двата отбора са приключили при нулево тъждество през първото полувреме.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР