Лидерът в Югозападната Трета лига Хебър 1918 (Пазарджик) започна пълноценни

...
Лидерът в Югозападната Трета лига Хебър 1918 (Пазарджик) започна пълноценни
Коментари Харесай

Димитър Пангев и Андриан Краев ще пропуснат тренировките на Хебър в първите дни от лагера в Турция

Лидерът в Югозападната Трета лига Хебър 1918 (Пазарджик) стартира пълноценни двуразови тренировки на подготвителния си лагер в Анталия. Късно нощес пазарджиклии организираха лека възстановителна подготовка, а от през днешния ден заниманията ще бъдат с много по-голям интензитет.

В първите няколко дни " зелените " ще се готвят в леко понижен състав поради някои здравословни проблеми. В началните занимания и контроли няма да вземат участие вратарят Димитър Пангев и халфът Андриан Краев. Пангев към момента има проблеми с ахилеса и получи отмора от лекарския щаб на тима. Той сигурно пропуща инспекцията с втория тим на Арсенал (Тула) на следващия ден от 15 часа локално време (16 българско).

Треньорът Николай Митов въпреки всичко има разполагаем още двама вратари - опитния Петър Дебърлиев и младока Спас Видев. Аут от заниманията на този стадий е и Анди Краев, който към момента върви с ботуш поради разтегнати връзки на дясното коляно. Прогнозите са ветренецът да стартира тренировки на в началото омекотен режим още в петък. Днес към групата на хебърци в Анталия се причисли и юношата Дениз Караасан. Той пътува с пазарджишкия отбор до Истанбул, само че там получи позволение от треньора си Николай Митов да остане за няколко часа по фамилни аргументи в града поради сериозен здравословен проблем на собствен непосредствен родственик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР