Лидерът в Северозападната Трета лига Севлиево измъкна драматична победа с

...
Лидерът в Северозападната Трета лига Севлиево измъкна драматична победа с
Коментари Харесай

Каратистки удар от приятел вкара в болница играч в Трета лига

Лидерът в Северозападната Трета лига Севлиево измъкна трагична победа с 2:1 като посетител на новака Дреновец от едноименното видинско село. Срещата от седмия кръг на шампионата обаче ще се запомни с същинския смут, който претърпяха футболистите, треньорите и феновете на дуела.

В 10-ата минута Людмил Иванов от Дреновец скача с крайник за висока топка, а Алекс Георгиев от гостите пробва да играе с глава. След каратисткия конфликт Георгиев пада на терена. Оказва се, че си е глътнал езика и единствено бързата лекарска интервенция го е върнала в схващане.

Пострадалият незабавно е откаран незабавно в болничното заведение в Лом. Людмил Иванов пък получава червен картон. Той се сервира извиненията си на треньорите на Севлиево не стопира да плаче поради случилото се. Според осведомени с Алекс Георгиев са другари от детинство.

Секунди преди края на първото полувреме Борислав Борисов открива резултата за домакините. След почивката Севлиево усъвършенства представянето си и в 70-ата минута Максимилиан Велков изравнява. Секунди преди края на мача капитанът Георги Павлов с глава бележи победния гол за водача на Северозапад.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР