Лидерът в областта на изкуствения интелект (AI) и компютърните изчисления,

...
Лидерът в областта на изкуствения интелект (AI) и компютърните изчисления,
Коментари Харесай

Изкуствен интелект за Jaguar-ите и Land Rover-ите

Лидерът в региона на изкуствения разсъдък (AI) и компютърните калкулации, за взаимно създаване и даване на самостоятелно шофиране, системи и услуги от последващо потомство за своите клиенти.

От 2025 година всички нови модели на Jaguar и Land Rover ще бъдат построени върху софтуерно дефинираната платформа NVIDIA DRIVE™ – предоставяща необятен набор от дейна сигурност, автоматизирани системи за шофиране и паркиране, както и системи за подкрепяне на лидера. Вътре в автомобила системата ще дава AI функционалности, в това число наблюдаване на лидера и пасажерите, както и разширена визуализация на обкръжаващата среда.

Това решение е основано на NVIDIA DRIVE Hyperion™, което включва DRIVE Orin™ централизирани AV компютри; програмен продукт DRIVE AV и DRIVE IX; системи за сигурност и сигурност; както и датчици за придвижване. DRIVE Orin въплъщава AI „ мозъкът “ на автомобила и ръководи операционната система Jaguar Land Rover, до момента в който DRIVE Hyperion е централната нервна система.

Jaguar Land Rover също по този начин ще употребява вътрешно създадени решения за центрове за данни с NVIDIA DGX™ за образование на AI модели и програмен продукт DRIVE Sim, построен върху NVIDIA Omniverse™ за физическа симулация в действително време. Софтуерно дефинираните функционалности на Jaguar Land Rover и неговата архитектура за инспекция и валидиране от край до край ще разрешат даването на новаторски асистирани и автоматизирани услуги за шофиране през целия витален цикъл на автомобила посредством актуализации на софтуера по въздуха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР