Лидерът в нападението на Левски - Жуниор Мапуку, отново демонстрира

...
Лидерът в нападението на Левски - Жуниор Мапуку, отново демонстрира
Коментари Харесай

Черната сила Мапуку заплаши Хайдук и Лига Европа

Лидерът в нападението на Левски - Жуниор Мапуку, още веднъж показва високо самочувствие преди значимия мач против Хайдук във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

" Лига Европа. Не докосвайте топката ми. Втори кръг. Г-н Мапуку, Черната мощ ", написа той в профила си във Facebook над фотография за идните конфликти.

Тимът заминава в 5:20 сутринта на 12.07 (сряда), от летище София. В 19:45 часа локално време ще бъде конференцията на треньора Николай Митов.

Тя ще се организира на стадион " Hrvatskih vitezova " в Дугополие. 15 минути по-късно ще бъде и формалната подготовка на отбора.

По-рано през днешния ден стана ясно, че футболистите са получили и спомагателен тласък за положително показване против Хайдук. Финансовият отдел на " Герена " е заречен солидни награди от по 5 хиляди лв. на човек при вероятно премахване на хърватския отбор.

Това подсказва, че в Левски финансовата обстановка е все по-добра, откакто бяха усвоени парите от прехвърлянията на Божидар Краев и Мехди Бурабия на обща стойност към 1 милион лв..

Първият дуел в Хърватия е в четвъртък от 21:30 часа в Дулгополие, а реваншът е седмица по-късно в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР