Лидерът в класирането в MotoGP Франческо Баная заяви след състезанието

...
Лидерът в класирането в MotoGP Франческо Баная заяви след състезанието
Коментари Харесай

Баная ще очаква помощ само от Милър

Лидерът в класирането в MotoGP Франческо Баная съобщи след надпреварата в Малайзия, че ще чака помощ и услуги на пистата единствено от съотборника си в заводския отбор на Дукати Джак Мимър. След успеха на “Сепанг ” в неделя Баная има 23 точки задатък пред международния първенец Фабио Куартараро, а до края на сезона остава едно съревнование - на “Рикардо Тормо ” във Валенсия през ноември.

“По тематиката “заповеди от бокса ”, то това е тематика, която мога да разисквам единствено с моя съотборник Джак Милър - изясни Баная. - Трябва да вършим разлика сред съотборници и водачи, които също се състезават с Дукати. Само от Милър мога да чакам помощ и услуги на пистата. ”

На Баная за следващ път този сезон му се постанова да изяснява, че не желае помощ от другите водачи на Дукати в борбата против Фабио Куартараро, само че надпреварата в Малайзия сподели, че сътрудниците му, които също се състезават с Дукати съблюдават прецизно напътствията на шефовете на марката да карат оптимално чисто и да нападат деликатно и премерено Баная. На “Сепанг ” Баная организира такава борба с бъдещия си съотборник в заводския отбор на Дукати Енеа Бастианине.
 Баная завоюва Гран При на Малайзия, само че не съумя да стане първенец в MotoGP Баная завоюва Гран При на Малайзия, само че не съумя да стане първенец в MotoGP
“Енеа остава мой противник - изясни водачът в международния шампионат. - Той е водач, който желае да побеждава и бях сигурен, че желае да завоюва и в Малайзия. Може би единствено Джак щеше да работи по-различно в борбата за успеха на “Сепанг ”, само че в случай че имаше късмет за първото място, той също щеше да опитва. Ако Бастианини не ме беше атакувал и да се боря с него за първото място, може би Фабио щеше да ни догони. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР