Лидерът в Италия Наполи е все по-близо до привличането на

...
Лидерът в Италия Наполи е все по-близо до привличането на
Коментари Харесай

Наполи е на крачка от подпис с един от героите за Мароко на Мондиала

Лидерът в Италия Наполи е все по-близо до привличането на една от звездите на Мароко от Мондиала в Катар. Партенопеите договарят с Анже за халфа Азедин Унахи, като двете страни може скоро да стигнат и до договорка, написа " Калчомеркато ".

22-годишният Унахи имаше основна роля за триумфа на " атласките лъвове " в емирството, където отборът доближи до 1/2-финал. Той игра във всички мачове. Доброто му показване пък притегли интереса на много клубове в Европа, като клубът от Неапол може да срещне конкуренция за подписа му в лицето на Лестър и Лион.

Точно това е и повода южняците да забързат договарянията за мароканеца, надявайки се по този начин да си подсигуряват, че ще го вземат в състава си, преди някой различен да ги изпревари. Италианците даже са склонни да изплатят правата на играча в този момент, само че да го оставят да доиграе сезона в Анже чартърен.

Междувременно на " Диего Армандо Марадона " се пробват да се разделят с Диего Деме, с цел да освободят място за Унахи. Интерес към 31-годишния футболист има от турския Адана Демирспор, който е воден от Винченцо Монтела. Халфът обаче не бърза с решението си, като чака предложение от Бундеслигата, където игра години наред за Република България Лайпциг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР