Лидерът в италианската Серия А Наполи продължава да крачи уверено

...
Лидерът в италианската Серия А Наполи продължава да крачи уверено
Коментари Харесай

Наполи не срещна трудности при визитата си на Торино

Лидерът в италианската Серия " А " Наполи продължава да крачи решително към купата в Италия, откакто в среща от 27-ия кръг надигра изрично с 4:0 като посетител състава на Торино.

Виктор Осимен даде звук за триумфа на " небесносините ", откакто откри резултата още в 9-та минута, засичайки с глава центриране от ъглов удар на Пьотр Желински.

Малко след приключването на първия половин час другата звезда на Наполи Хвича Кварацхелия беше съборен в наказателното поле и гостите получиха право да изпълнят дузпа, която грузинецът трансформира в гол, с цел да удвои задатъка на своя отбор.

Скоро след началото на второто полувреме още веднъж Виктор Осимен беше прецизен с глава, правейки резултата 3:0, като за нигериецът това бе гол №21 от началото на сезона в италианската Серия " А ".

В 68-та минута още веднъж Осимен беше в центъра на събитията, откакто лиши топката от защитник на Торино и с два паса кълбото стигна до Танги Ндомбеле, който оформи крайното 4:0.

В класирането Наполи към този момент има 71 точки и е с задатък от 21 пункта пред втория Интер, който по-късно довечера играе с Ювентус. Торино пък остава на 11-та позиция с 37 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР