Лидерът ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че той всъщност

...
Лидерът ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че той всъщност
Коментари Харесай

Цветанов се прави, че не разбира какво лошо има в опрощаването на милиони дългове

Лидерът ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов изясни, че той в действителност не знаел какви били отговорностите на вероизповеданията, само че да се опрости неплащането на налози и осигуровки било въпрос на национална сигурност.
Това стана ясно от присъединяване на Цветан Цветанов в утринния блок на Нова телевизия.

Цветанов, както и Йордан Цонев през вчерашния ден, напарви опит да промени тематиката, която излезе на дневен ред поради Българска социалистическа партия - опрощаването на отгромните задължения на Мюфтийството.

Той стартира да напомня последното съвещание КСНС и взетото решение за закона за вероизповеданията, което касае финансирането от чужбина. По думите му първичният вид на закона е обвързван с това да се ограничи напълно външното финансиране за вероизповеданията, само че е имало противоречие на правосланата черква да се лимитират даренията.

По думите му не знаел какви са отговорностите на другите вероизповедания, имал единствено обща сметка, която била към 8 милиона лв..

" Ние ще подкрепим този законопроект. Мотивите ни за приемане на закона са само да ограничим външното финансиране. Сигурни сме, че ще бъде съществена опорна точка на Българска социалистическа партия ", разяснява Цветан Цветанов.

Цветаноов отново изрече мантрата, че няма договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Според него това което върша е да можели да работят и да одобряват закони, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Той даде образец със закона за обществената помощ, който стартира да се гледа през вчерашния ден.

Той съобщи още, че ГЕРБ отстоява правилата да бъде благонадежден сътрудник на НАТО. За мен по-важна беше визитата на Столтенберг в България. Сигурността на всички места по света коства пари, уточни Цветанов.

Съдебен надзор имало и няма нарушение на конституционните права, няма нарушение на изборни права, сподели още Цветанов разяснявайки измененията в Изборния кодекс.

По думите му България е приела пропорционалната система. В 10 страни в Европа има затворени преференциални системи, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР