Лидерът на ВОЛЯ Веселин изригна срещу поредния скок на цените

...
Лидерът на ВОЛЯ Веселин изригна срещу поредния скок на цените
Коментари Харесай

Марешки с разтърсваща истина с колко ни цакат в горивата

Лидерът на ВОЛЯ Веселин изригна против следващия скок на цените на горивата. Той пусна свое видео от бензиностанция в София и сподели голямата разлика сред справедливите цени и тези на картела. В клипчето се вижда по какъв начин лидерът на листата на ВОЛЯ във Варна зарежда неговия автомобил и по какъв начин икономисва цели 60 лв.!

„ Проверих по какъв начин са цените в София. Заредих и аз. Вижте какъв брой ми струваше! Вижте с какъв брой ви грабят управлявали и ръководещи! Докога ще търпите това безсрамие да продължава?!”, споделя Марешки. Защо в една Турция президентът и ръководещите могат да се оправят със спекулата, а нашият президент и министри- не”, пита риторично водачът на ВОЛЯ.
свързани новини17510преди 4 часа20884на 11.11.2021
„ Изберете 23- мен и ВОЛЯ, с цел да живеете по-богато още от на следващия ден, не да чакате с напразни очаквания още 30 години! За да не храните следващите некадърни крадци с парите си, изкарани с толкоз труд! Излезте и гласувайте с 23! Само аз и ВОЛЯ можем да се противопоставим на този обеден обир от народа! Събудете се, българи!”, приканва в поста си във Facebook политикът –предприемач.


свързани новини59236на 08.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР