Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки

...
Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки разгневи БСП с реч за морала

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки разгневи Българска социалистическа партия с тирада в пленарната зала за морала им.
" С кое дело Драгомир Стойнев като министър на енергетиката може да бъде почитан? Как да разбираем на хората, че изобщо може да бъде почитан някой, който е довел до мизерия българският народ ", съобщи от името на ПГ на ВОЛЯ Марешки. И попита: " Как да разбираем на индивида, на който му крадат кокошките че той е по-недостоен от Корнелия Нинова да бъде приватизатор на " Техноимпекс ". Как да разбираем на репортерите и операторите, че те трява да работят ежедневно, а някой просто да употребява своето състояние, с цел да стане приватизатор и горделив притежател на " Техноимпекс ", даже официално това да е законно изпълнено ".
Думите на Веселин Марешки провокираха реакцията на социалистите и възгласи, че Нинова не е наказана за приватизацията на сдружението и всичко е законно.
" Не единствено Корнелия Нинова не е наказана, въобще няма наказан приватизатор ", сподели Веселин Марешки и се обърна към Българска социалистическа партия: " Тогава да кажем, че това е морално ".
" Когато на народен представител от коалиция " Българска социалистическа партия за България " - коя България, не е ясно, му е повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове, може ли да се окаже, че Корнелия Нинова стои на първата банка в Народно събрание с част от тези купени гласове. Има ли тя моралното право да задава въпроси на който и да било, да задава тематиката на обществото ", продължи с въпросите си към алените Веселин Марешки.
Това ли е моралът в България, попита още един път водачът на ВОЛЯ. И прикани сътрудниците си от Българска социалистическа партия за се заемат с работа в интерес на обществото. Хората са в това състояние, тъй като вие сте част от този хищнически преход, сподели на социалистите Марешки. И моли: " Малко невзискателност, слезте на земята ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР