Лидерът на Възраждане нападна генерал Атанасов и Ивайло Мирчев, които

...
Лидерът на Възраждане нападна генерал Атанасов и Ивайло Мирчев, които
Коментари Харесай

Костадинов се подигра на генерал Атанасов за ръста му

Лидерът на " Възраждане " атакува военачалник Атанасов и Ивайло Мирчев, които през днешния ден желаеха оставката на шефът на следствието Борислав Сарафов поради тежките разминавания в оповестената информация за случая с колата на основния прокурор Иван Гешев.

Костадин Костадинов бе един от първите, които оповестиха случая за " атентат " и " опит за ликвидиране на основния прокурор ".

Днес се оказа, че по колата му съвсем няма вреди, а фамилията му въобще не са били с него.

Днес Ивайло Мирчев и ген. Атанасов от ПП-ДБ желаеха оставка на Борислав Сарафов, който пък по-късно заяви, че е бил измамен от думите на Гешев.

Костадинов скоро ги нападна. 

" Не е фотошоп. Според мен пиара на Доносническа България несъмнено е направил идеологическа измама в тила на стожерите на демокрацията с тази ненадейно добра композиция сред Льо пти Женерал и Иво Свирчев:) ", написа Костадинов във Facebook.



Под поста му валят одобрителни мнения:

" Генерал ГНОМ Бъдещия Министерство на вътрешните работи министър "

" Как никой не му подари на човечето една сгъваема стълбичка "

" Средния съм го виждал онлайн. Шестокласник на растеж. Да му измислят едно столче да стъпи. "

Миналата седмица пък Манол Пейков от Демократична България се подигра на Костадинов поради достолепието му, като го назова " късо...ков ".

Любопитно е, че военачалник Атанасов не за първи път е обект на сходни офанзиви. Предният път това направи Лъчезар Иванов - Лъчо Мозъка от ГЕРБ, който го назова " гном " в Народното събрание.

Прави усещане, че макар кварталното равнище на речника си Костадин Костадинов в никакъв случай не си е разрешавал насмешки и обиди във връзка с нито един представител на ГЕРБ, а локалната му конструкция във Варна от дълги години работи съвършено с тях в общинския съвет.

Именно от ГЕРБ той бе назначен за шеф на музея в Добрич.

Преди това той бе претендент кмет на Варна през 2011 година от " Варна на следващия ден ", в която тогавашният мотор на акцията му Красен Кралев и сегашен стожер в ГЕРБ го разказа като " Единствена опция на статуквото ". В обединението участваха " Вътрешна македонска революционна организация, Новото време, Гергьовден и Разузнавателна служба на ФРГ ". През 2015 година Костадинов бе подсилен за претендент кмет на Варна от " Атака ".

През 2021 година прокуратурата прекрати инспекцията за купената от него къща край варненското езеро.

Ние още през цялото време изразихме подозрение по отношение на този по този начин наименуван атентат против основния прокурор. Заявихме, че има данни и би трябвало да се проверява инсценировка. След днешните думи на вътрешния министър нашите подозрения се усилиха. За нас това дело би трябвало да бъде отнето от НСлС, тъй като няма гаранции, че разследването ще протече почтено, съобщи вести.бг.

Още в деня на случая шефът на НСлС Борислав Сарафов излъга тежко българския народ, като съобщи, че в кортежа на основния прокурор се е возило и неговото семейство. Така се сътвориха настроения, че е заплашен живота на дамата и децата на основния прокурор. Днес стана ясно, че това е неистина. Явно НСлС няма да организира всестранно и честно разследване. Борислав Сарафов трябва да си подаде оставката неотложно поради тази неистина.

Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от " Продължаваме промяната " - " Демократична България " ген. Атанас Атанасов, който разяснява чуването на вътрешния министър Иван Демерджиев по отношение на опита за нападение против основния прокурор Иван Гешев.

" Що се отнася до този израелски специалист стана ясно, че е той е пристигнал не след атентата, а преди атентата и незабавно се оказал на мястото на случая. На база на неговите изказвания се насложиха настроения, че е имало гърмежи, атентат, а в този момент излиза, че това не е по този начин. Борислав Сарафов да си подава незабавно оставката и да трансферира това дело към друга проверяваща работа ", повтори той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР