Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че партията му обмисля

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че партията му обмисля
Коментари Харесай

Възраждане обмисля дали да покани като свои гости посланиците на Русия и Беларус на откриването на парламента

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов съобщи, че партията му обмисля дали да предложения като свои посетители посланиците на Русия и Беларус на откриването на 48-ото Народно заседание. Той разяснява тематиката пред публицисти пред постройката на Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера болшинството от политическите сили в Народното събрание поддържаха предлагането на „ Демократична България “

посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова и краткотрайно ръководещият посолството на Беларус Никита Лешуков да не бъдат канени на първото съвещание на 48-ото Народно заседание. Впоследствие от администрацията потвърдиха за Българска телеграфна агенция, че двамата дипломати няма да бъдат поканени.

Решението за покана към Митрофанова и Лешуков

ще бъде „ според от това доколко ще напреднат провокациите на „ Демократична България “, „ Продължаваме Промяната “, ГЕРБ-СДС и така нататък “, изясни Костадинов.

По думите му „ Възраждане “ няма да поддържа предлагането за чуване на Володимир Зеленски ,

което ще се разиска на първия председателски съвет на парламентарните групи в Народното събрание. Той добави, че тематиките за посланиците на Русия и Беларус, както и за чуване на Зеленски, са обидни за българските жители.

Във връзка с поканата на Българска социалистическа партия за среща на парламентарно показаните партии ,

с цел да се търси решение за незабавни ограничения за поддръжка на фамилиите и стопанската система до края на годината, Костадинов съобщи, че от „ Възраждане “ няма да вземат участие. Според него тези тематики би трябвало да се обсъдят, когато стартира работа Народното събрание. Той посочи, че главната тематика, която би трябвало да се разиска в Народното събрание, е тази за бюджета.

Новите избори са най-закономерният излаз от тази политическа рецесия ,

която стартира незабавно след изборите, разяснява още Костадин Костадинов и дефинира Народното събрание като „ мъртвороден “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР