Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов с първи думи за разкола

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов с първи думи за разкола
Коментари Харесай

Костадин Костадинов с първи коментар след напускането на Елена Гунчева

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов с първи думи за разкола в партията. Припомняме, че пловдивчанката Елена Гунчева разгласи, че напуща партията.

" Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в Народното събрание - Политическа партия, Движение за права и свободи, Демократична България и ГЕРБ. Тази коалиция одобри да се вдигне ветото над преговорния развой с Македония, което през днешния ден би трябвало да се разисква в Народното събрание. И нощес, изненадващо, една към този момент някогашна депутатка от Възраждане, е изживяла катарзис във връзка с организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно за какво се случва това ". Това написа лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов в персоналния си профил във Фейсбук.

" Отцепленията и разцепленията никак да не плашат. Що да вършим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме - колкото капи, толкоз и капитани " - Гоце Делчев ", означи той.

" Това, несъмнено, няма да ни спре през днешния ден да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да ръководи страната независимо. Атаките и клеветите против нас ще стават все по-силни с всеки минал ден. Което ни демонстрира единствено и само, че сме на прав път ", прибавя водачът на " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР