Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов продължава с пропагандните си внушения

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов продължава с пропагандните си внушения
Коментари Харесай

Костадинов провокира страховете у хората: Кабинетът потъва със страшна сила, България е в опасност!

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов продължава с пропагандните си внушения и необуздан изказ, поради който през вчерашния ден бе персонално подложен на критика от премиера Николай Нанков. По този метод той предизвика страховете у хората, пробвайки се да печели гласове в интерес на своята партия.

Днес тойзаяви от трибуната на Народното събрание в декларация: Кабинетът потъва със страшна мощ!

Според него рецесиите не са овладени, а се задълбочават. Коалиционните сътрудници били заети да разпределят порциите, а новите предварителни избори чукали на вратата. Няма съединени комисии. Но пък " Възраждане " се оказали зложелател на кабинета, съгласно Костадин Костадинов.

Той подлага на критика вчерашния брифинг на премиера Николай Денков. Вчера държавното управление оповестило война на " Възраждане ", по думите му.

Лидерът на партията захапа и брифинга на Корнелия Нинова, която също подлага на критика " Възраждане ".

Ние не признаваме това държавно управление, регистрира Костадинов. Репресиите против " Възраждане " в никакъв случай не за спирали, оплака се той. Въпреки всичко известността на партията нараствала. Управляващите щели да останат единствено фотоси, съгласно прогнозата на водача на " Възраждане ".

В нашата страна върви пълзящ украински сюжет, притеснява се той. Костадинов прикани да не се позволява делене на нацията ни.

Хората, бдете. България е в заплаха, настоя той. Според него точно властта се опитвала да всява разделяне.

Припомняме, че не за първи път водачът на Възраждане приказва за Майдана в Украйна, когато стартира вълна отдемонстрации и гражданско непокорство през ноември 2013 година, откакто украинският президент Виктор Янукович отхвърля да подпише съглашението за асоцииране с Европейския съюз и направи опит да обърне Украйна още веднъж към Русия и Евразийския съюз. Срещу протестиращи в Киев са изпратени в това число и снайперисти, а самият Янукович бяга от страната. Впоследствие Русия афишира дейностите им за фашистки прелом Напрежението и политическата неустойчивост, настъпила в месеците по-късно, употребява като претекст за предизвикателство на рецесията през 2014 година Тогава Кремъл нападна суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, като изпраща по този начин известните " зелени човечета " и прави прелом, а в следствие анексира Крим. Отделно на това с аргумента за отбрана на рускоезичното население в Източна Украйна пораждат конфликти, а двете области в Донбас, за които сега се води пълномащабна война, се насочват към фракционизъм. Руската федерация провежда по сходство на този в Крим референдум през есента на предходната година и разгласи, че анексира четири области на Украйна - Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР