Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов представи листата на партията за

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов представи листата на партията за
Коментари Харесай

Депутатът Станислав Стоянов оглавява листата на Възраждане за евроизборите

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов показа листата на партията за идните европейски избори на 9 юни . Той уточни, че партията е избрала претенденти, които дават отговор на три значими условия. По думите му те са родолюбци, не робуват на олигархични кръгове и са ефикасни в работата си.

Листата е управлявана от депутатът Станислав Стоянов. Той съобщи, че упоритостта на Възраждане е да разчупи разбирането, че в европейския парламент отиват едни хора да взимат заплата, без да правят никаква работа. Стоянов означи, че друга цел е проблемите на България да бъдат чути на европейско равнище, а да не бъдат подценявани. Народният представител добави, че Възраждане ще внесе и петиция по отношение на  за опазване на българския лев.

На второ място в листата на Възраждане се подрежда журналистът Петър Волгин . Той съобщи, че е приел номинацията, с цел да продължи борбата със засилващата цензура. По думите му се връщаме се във времената преди 1989 година когато е имало единствено една позиция. Ако желаеме да сме свободни, ние би трябвало да участваме в политиката, акцентира той.

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов уточни за следващ път, че нашата страна се ръководи извън. Той е безапелационен, че това не може повече да продължава по този начин. Според него на изборите на 9 юни има късмет България да се върне в вярното русло на историята.

Ето цялостният лист на листата на Възраждане за изборите за европейски парламент:
Станислав Стоянов Петър Волгин Рада Лайкова Димчо Димчев Георги Джендов Веселин Киров Александър Алексиев Др. Калин Калинов Мариян Иванов Касим Садък Доц. Др. Румяна Иванова Захари Дончев Мира Миркова Серегей Махаев Борил Каменов Филип Кънев Тамаш Секереш
Впечатление прави, че в листата има двама депутати от ПГ на Възраждане и двама публицисти.
 Костадинов изпраща дейни родолюбци в Екологичен потенциал, а не политически пенсионери
Костадинов изпраща дейни родолюбци в Екологичен потенциал, а не политически пенсионери

" Възраждане " е срещу отпадане на правото на несъгласие в ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР