Лидерът на “Възраждане Костадин Костадинов настоява за реакция по въпроса

...
Лидерът на “Възраждане Костадин Костадинов настоява за реакция по въпроса
Коментари Харесай

Костадинов настоява за реакция за българина, арестуван в Гърция

Лидерът на “Възраждане ” Костадин Костадинов упорства за реакция по въпроса с българина, задържан в Гърция.

Българинът е обвинен за продажба на неразрешени елементи на Руската федерация, за което, съгласно Костадинов, няма доказателства.

“Днес единствено преди няколко часа мина идващото съвещание на делото на Милан Димитров. Решението на гръцкия съд, за жалост, не е в негова изгода. Решението е да бъде екстрадиран, откакто – още един път дублирам, той стои към този момент близо една година в гръцки затвор. Настояваме формалният министър-председател на страната, лицето Денков, да вземе нужните ограничения, с цел да може българското Министерство на правораздаването да изиска българският жител тук, в България, да бъде съден тук, в България, да му бъде повдигнато обвиняване тук, в България, в случай че има съображение за това, несъмнено ”.

Преди месец в Народно събрание братът на Димитров изясни, че е застрашен с 80 години затвори в Съединени американски щати

Обвиненията против него са 4, като всяко е с наказване от 20 години затвор. Част от обвиняванията са за нелегално придвижване на съоръжение към Русия и машинация на американските управляващи.

“Не е желана правна помощ от нашата страна. Обърнахме се към консула в Солун, който ми сподели, че няма с какво да помогне. Намерихме юрист. След 73 дни прекарани в гръцкия затвор най-накрая пристигнаха обвинителния акт от Съединени американски щати. Поканихме американските управляващи в офиса ми в наличието на нотариус, само че никой не пристигна. Защитихме своята непорочност, само че съдът откри той да бъде екстрадиран. Предприехме тъжби към всички ведомства в страната ни, а получихме отговор, че това не е тяхна работа ”, съобщи тогава братът на Милан Димитров.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР